Spontaan solliciteren

Functietitel: Spontaan solliciteren
Plaats: Uitbreidingstraat 84 b1, 2600 Berchem, Belgium

Vind je geen vacature die bij je past?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die het Creditsafe team willen versterken. Solliciteer vrijblijvend via het formulier op de pagina, of stuur een mail naar [email protected].

Over GraydonCreditsafe

Onze visie voor de toekomst is helder: met een internationaal aanbod en expertise in de Belgische markt combineren we internationale data en lokale intelligentie.

GraydonCreditsafe is onderdeel van de Creditsafe Group, de meest gebruikte aanbieder van kredietinformatie met meer dan 125.000 klanten wereldwijd.
Onze klanten maken gebruik van onze oplossingen om hun risk en credit management, workflow, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten te ondersteunen en te optimaliseren. GraydonCreditsafe beschikt over de grootste database aan bedrijfsinformatie wereldwijd met meer dan 365 miljoen bedrijfsgegevens, over 160 landen – Data is het nieuwe goud en wint elke dag aan belang binnen elke onderneming.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

Voor de dagen die je op kantoor doorbrengt, zijn de nodige voorzorgsmaatregels voorzien zoals handgel, mondmaskers, ontsmettingsdoekjes, zeep enzoverder. Onze organisatie respecteert de geldende regels van de overheid inzake ‘social distancing’ en wetgeving.

Tot binnenkort!

Het GraydonCreditsafe team

WIL JE MEER DUIDELIJKHEID? STUUR DAN JE VRAAG NAAR [email protected] OF BEL NAAR 03 280 88 00