Spontaan solliciteren

Functietitel: Spontaan solliciteren
Plaats: Steenweg op Zellik 12, 1082 Sint-Agatha-Berchem, Belgium

Vind je geen vacature die bij je past? 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die het Creditsafe team willen versterken. Solliciteer vrijblijvend via het formulier op de pagina, of stuur een mail naar [email protected]

Over Creditsafe

Creditsafe, the Global Business Intelligence Experts, verandert de manier waarop bedrijven    zaken doen.

Meer dan 105.000 klanten en 550.000 gebruikers maken gebruik van onze oplossingen om hun risk en credit management, workflows, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten te ondersteunen en te optimaliseren. Als meest gebruikte leverancier van handelsinformatie, beschikt Creditsafe over de grootste database aan bedrijfsinformatie wereldwijd met meer dan 365 miljoen bedrijfsgegevens, over 160 landen – Data is het nieuwe goud en wint elke dag aan belang binnen elke onderneming.

Creditsafe werd opgericht in Noorwegen, is 100% privé-eigendom en heeft 23 kantoren in 13 landen, verspreid over 3 continenten en we blijven de snelst groeiende speler in onze markt. Vanuit het kantoor in Brussel ondersteunen een 20tal medewerkers met passie hun 2.500 klanten waaronder ondernemers, bedrijfseigenaars, credit & risk managers, financiële, sales & marketing professionals bij het optimaliseren van hun risk en credit management, workflows, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

Voor de dagen die je op kantoor doorbrengt, zijn de nodige voorzorgsmaatregels voorzien zoals handgel, mondmaskers, ontsmettingsdoekjes, zeep enzoverder. Onze organisatie respecteert de geldende regels van de overheid inzake ‘social distancing’ en wetgeving.

Tot binnenkort!

Team Creditsafe.

WIL JE MEER DUIDELIJKHEID? STUUR DAN JE VRAAG NAAR [email protected] OF BEL NAAR 02 481 88 60