• We hire for attitude & train for skills
  Hallo en welkom op onze carrière pagina! Ontdek hier wie Creditsafe België is, wat we doen, onze cultuur, onze mensen, hoe het is om voor Creditsafe te werken en waar wij voor staan.

Werken bij Creditsafe Belgium

Het welzijn van onze medewerkers staat voorop.

Het gaat er vaak druk aan toe. We willen onze klanten tijdig opvolgen, targets moeten gehaald worden en deadlines moeten gerespecteerd worden.
We gunnen onze medewerkers dan ook de nodige ontspanning en streven naar een goede werk/privé balans, met o.a. glijdende uren.
Een aangename werksfeer creëren is voor ons een belangrijk punt waar we constant mee bezig zijn.

We geven veel verantwoordelijkheid en dat vraagt een zekere maturiteit van onze mensen.
Daarom leggen we de nadruk op de juiste attitude in onze selectiegesprekken met mogelijke kandidaten.
We zoeken dan ook energieke persoonlijkheden die verantwoordelijkheid kunnen dragen, een grote leerbereidheid hebben, die gedreven zijn door targets en die de nodige veerkracht en doorzettingsvermogen hebben.

Creditsafe Belgium is als een warme familie waar je jezelf kan zijn en waar je ondersteund wordt in het bereiken van je doelen.
We houden van het vieren van successen, we belonen graag mooie prestaties en organiseren regelmatig leuke incentives.
We willen dat mensen trots zijn op wat ze doen en wat ze voor ons bedrijf betekenen.

Naast de gebruikelijke extra’s zoals maaltijdcheques, eco-cheques, hospitalisatieverzekering en teambuildings investeren we volop in opleidingen .

Het Creditsafe team zorgt ervoor dat je de nodige opleiding krijgt om de expert te worden die onze klanten verdienen.

typewritter

Het Creditsafe-verhaal

 1. 1997 Oslo, Norway
 2. 1998 Gothenburg, Sweden
 3. 2000 London, UK
 4. 2002 Cardiff, Wales
 5. 2006 Roubaix, France
 6. 2008 Dublin, Ireland
 7. 2008 The Hague, Holland
 8. 2010 Berlin, Germany
 9. 2011 Brussels, Belgium
 10. 2012 Pennyslvania, USA
 11. 2013 Turin, Italy
 12. 2014 Arizona, USA
 13. 2016 Fukuoka, Japan
 14. 2017 Oslo, Norway
 15. 2020 Toronto, Canada
Oslo, Norway

Privé-eigendom en zelfstandig, zijn wij 's werelds meest gebruikte leverancier van online bedrijfskredietrapporten. Met meer dan 110.000 klanten in de wereld, zijn er 1.300 'Creditsafers' in dienst in 14 landen wereldwijd.

Vanaf het begin in Noorwegen in 1997, waar we onze unieke bedrijfscultuur exporteren naar elk land waar we onze activiteiten lanceren, zijn we ongelooflijk trots op onze organische groei over de hele wereld in de afgelopen 25 jaar.

Onze voortdurende groei en succes wordt toegeschreven aan de passie die onze medewerkers voor ons bedrijf hebben. Dit is duidelijk zichtbaar in al onze activiteiten en daar zijn we bijzonder trots op.

Het kantoor in België werd geopend in 2011

U kan onze geschiedenis hier verder lezen.

Creditsafe in enkele cijfers

 • 0
  Werknemers in de groep
 • 0
  Werknemers in België
 • 0
  Kantoren in 14 landen
 • 0
  Jaar in België
 • 0
  Klanten en partners in België

Onze visie en onze missie

Van “changing the way business information is used”, streven we naar wereldwijde erkenning om zo naar “the global business intelligence experts” te evolueren. Met de nodige passie en de juiste drijfveer willen we superieure informatie leveren, om zo aan de noden van onze klanten te kunnen voldoen. Elke klant, groot of klein, willen we voorzien van de vertrouwde inzichten met behulp van onze sterke data en intuïtieve platforms.

 • Eerlijk

  Iedereen heeft een eerlijke kans om hun opinie te uiten. Wij geloven sterk in een eerlijke behandeling van onze klanten en streven we steeds naar een uitstekende klantenservice, evenals een eerlijk marktconform prijsmodel.

 • Anders

  Hier bij Creditsafe durven we anders zijn. Wij blijven de rebel op de markt en creëren unieke oplossingen om het aanbod voor onze klanten nog beter te kunnen afstemmen op hun noden en behoeften.

 • Proactief

  Stilstaan is achteruit gaan. Innovatief uit de hoek komen is iets wat we graag doen, zodat we kunnen handelen nog voor de behoefte van de klant zich presenteert. We zijn proactief in het leveren van de meest superieure en nauwkeurige informatie aan onze klanten in een snelle & digitale omgeving.

 • Snel

  We zijn trots dat ons bedrijf het snelst groeiende is op onze markt. Uiteraard moeten we ervoor zorgen dat onze groeispurt niet in het gedrang komt met de kwaliteit van onze service. Wij gaan voortdurend na hoe wij de ideeën van alle klanten kunnen opnemen en hoe wij dit kunnen vertalen op een doeltreffende manier.

Openstaande vacatures

Creditsafe kent een mooie groei, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om hier bij Creditsafe te komen werken, waar het nooit "gewoon een baan" is. We willen gemotiveerde, carrièregerichte mensen die willen werken voor een bedrijf waar ze worden aangemoedigd om zichzelf te zijn en zich voortdurend willen ontwikkelen.

Functie Locatie
New Business Account Manager
Steenweg op Zellik 12, 1082 Sint-Agatha-Berchem, Belgium
Spontaan solliciteren
Steenweg op Zellik 12, 1082 Sint-Agatha-Berchem, Belgium

Waar kan u ons vinden?

Ons adres: Steenweg op Zellik 12, 1082 Brussel, gelijkvloers.

Creditsafe is eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, op wandelafstand (bus, trein en tram).

Solliciteren?

Stuur je CV door naar [email protected] en als we een match zien, dan nodigen wij je snel uit.

Waar kan u ons vinden?