• We hire for attitude & train for skills
  Hallo en welkom op onze carrière pagina! Ontdek hier wie Creditsafe België is, wat we doen, onze cultuur, onze mensen, hoe het is om voor Creditsafe te werken en waar wij voor staan.

Werken bij GraydonCreditsafe Belgium

Op 28 februari 2022 heeft Creditsafe Nederland B.V. Graydon Holding N.V. (inclusief Graydon Belgium nv) overgenomen van Atradius. Met Creditsafe als internationale dataleverancier en Graydon dat zich meer specialiseerde als dataleverancier voor de Belgische markt is het beste bij elkaar gebracht. GraydonCreditsafe combineert de expertise en internationale dekking van Creditsafe met Graydon’s lokale marktkennis.

Samen zijn we beter

Om de financiële stabiliteit van onze klanten te versterken.

Als GraydonCreditsafe bundelen we onze krachten: we brengen data, oplossingen en kennis samen. Met een gecombineerde geschiedenis van meer dan 150 jaar bieden we nu een geïntegreerd bedrijfsinformatieaanbod om de groei op lange termijn en de financiële stabiliteit van onze klanten te verbeteren.

We hebben samen een duidelijke visie voor de toekomst: met een gezamenlijk internationaal aanbod en expertise in de Belgische markt combineren we internationale data en lokale intelligentie. GraydonCreditsafe is onderdeel van de Creditsafe Group, de meest gebruikte aanbieder van kredietinformatie met 110.000 klanten wereldwijd.

GraydonCreditsafe

Het samenbrengen van beide merken onder één gemeenschappelijke vlag.

De markt en onze klanten profiteren van het samenbrengen van Graydon en Creditsafe. Door de extra data die gezamenlijk beschikbaar is, zoals nog meer betalingservaringen en de internationale bedrijfsverbindingen. Maar ook door de doorlopende introductie van nieuwe diensten.

typewritter

Openstaande vacatures

GraydonCreditsafe kent een mooie groei. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze rangen te versterken. Ben je gemotiveerd? Sta je open om je verder te ontwikkelen? En ben je bereid om uit je comfortzone te komen? Dan zul je je bij ons ongetwijfeld snel thuis voelen.

Functie Locatie
Business Consultant
Uitbreidingstraat 84 b1, 2600 Berchem, Belgium
Business Developer
Uitbreidingstraat 84 b1, 2600 Berchem, Belgium
Spontaan solliciteren
Uitbreidingstraat 84 b1, 2600 Berchem, Belgium

Het Creditsafe-verhaal

 1. 1997 Oslo, Norway
 2. 1998 Gothenburg, Sweden
 3. 2000 London, UK
 4. 2002 Cardiff, Wales
 5. 2006 Roubaix, France
 6. 2008 Dublin, Ireland
 7. 2008 The Hague, Holland
 8. 2010 Berlin, Germany
 9. 2011 Brussels, Belgium
 10. 2012 Pennyslvania, USA
 11. 2013 Turin, Italy
 12. 2014 Arizona, USA
 13. 2016 Fukuoka, Japan
 14. 2017 Oslo, Norway
 15. 2020 Toronto, Canada
 16. 2023 Graydon Acquisition
Oslo, Norway

Privé-eigendom en zelfstandig, zijn wij 's werelds meest gebruikte leverancier van online bedrijfskredietrapporten. Met meer dan 110.000 klanten in de wereld, zijn er 1.300 'Creditsafers' in dienst in 14 landen wereldwijd.

Vanaf het begin in Noorwegen in 1997, van waar we onze unieke bedrijfscultuur exporteren naar elk land waar we onze activiteiten lanceren, zijn we ongelooflijk trots op onze organische groei over de hele wereld in de afgelopen 25 jaar.

Onze voortdurende groei en succes wordt toegeschreven aan de passie die onze medewerkers voor ons bedrijf hebben. Dit is duidelijk zichtbaar in al onze activiteiten en daar zijn we bijzonder trots op.

Het kantoor in België werd geopend in 2011

U kan onze geschiedenis hier verder lezen.

Creditsafe in cijfers

 • 0
  Start in België
 • 0
  Werknemers in België
 • 0
  Klanten in België
 • 0
  Kantoren in 14 landen
 • 0
  Werknemers in de groep

Onze visie en onze missie

Powering Business Decisions

Bedrijven nemen elke dag beslissingen. Ze hebben vragen. Ze hebben antwoorden nodig.

Alles wat we doen, doen we om u in staat te stellen uw strategische vraagstukken te beantwoorden. Door de juiste data met elkaar te verbinden.

Als uw vertrouwde partner analyseren we het verleden om het heden te begrijpen en de toekomst te voorspellen.

Wij zijn geobsedeerd door onze klanten en door de aanlevering van waardevolle inzichten in elke uithoek van uw bedrijf.

We hebben de sector altijd disurptief benaderd en willen oplossingen bieden voor uw unieke bedrijfsproblemen. En dat zullen we altijd blijven doen.

 • Geobsedeerd door onze klanten

  We zijn geobsedeerd omdat we exact willen leveren wat onze klanten wensen en nodig hebben. Onze producten en oplossingen zijn allemaal op maat en geven onze klanten de houvast om hun professionele vraagstukken te beantwoorden en om betere beslissingen te kunnen nemen.

 • Anders

  We zijn al verschillende jaren disruptief en anders, en dat zal niet veranderen. We verpakken het anders. We werken anders. We zijn anders dan andere bedrijfsinformatiekantoren op de markt en dat is al jaren een bonus voor ons.

 • Betrouwbaarheid

  Vertrouwen is ons DNA. Het is een belangrijk onderdeel van hoe we met elkaar omgaan. Wij zijn ook vertrouwde adviseurs voor onze klanten. We zeggen wat we gaan doen en doen wat we gezegd hebben, op een moment dat afgesproken is. We zijn trots op onze betrouwbare gegevens en onze uitstekende uitlevering.

 • Respect

  We geloven dat respect centraal moet staan in elke interactie met collega's, partners en klanten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen gezien, gehoord en begrepen wordt.

Waar kan je ons vinden?

Kantoor Antwerpen: Uitbreidingstraat 84/b1, 2600 Antwerpen, 1e verdieping.

Kantoor Brussel: Steenweg op Zellik 12, 1082 Brussel, gelijkvloers.

GraydonCreditsafe is eenvoudig bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer. Trein, tram of bus vind je bij onze beide kantoren op wandelafstand.

Solliciteren?

Stuur je CV dan naar [email protected]. Als we een match zien, dan nodigen we je snel uit.

Waar kan je ons vinden?